Kebapçının tuvalet cinsiyet tabelasında kullandığı Bülent Ersoy detayı tepki çekti! Diva dava açmaya hazırlanıyor!

İzmir Alsancak'ta yer alan bir kebapçının, usta sanatçı Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirmeden önceki halini erkekler tuvaletinin, değişim sonrasındaki halini ise kadınlar tuvaletenin girişine asması büyük tepki gördü. Diğer taraftan Ersoy'un söz konusu görüntülerin gündem olmasının ardından kebapçıya dava açmaya hazırlandığı iddia edildi.

Bülent Ersoy, İzmir'de Alsancak'ta bir kebapçıda kadınlar tuvaletine Ersoy'un kadın halini erkekler tuvaletine erkek halinin fotoğrafını asıp "Tuvalet seçimi bile zor şu hayatta" diye paylaşılması GÜNDEM oldu.

"KEBAPÇIYA DAVA AÇACAK"

Pop Bizde adlı hesabın haberine göre, Bülent Ersoy'un, kişilik haklarına zarar verdiği ve onuru, gururu zedelendiği ve alay edildiği gerekçesiyle dava kebapçıya dava açmaya hazırlandığı söyleniyor.

Kebapçının tuvalet cinsiyet tabelasında kullandığı Bülent Ersoy detayı tepki çekti! Diva dava açmaya hazırlanıyor!

ÜNLÜ İSİMLER DE TEPKİ GÖSTERDİ: ŞİMDİ KEBAPÇI DÜŞÜNSÜN 

Paylaşımı gören sosyal medya kullanıcıları da kebapçının bu hareketine tepki gösterdi. Deniz Seki "Çok ayıp" derken Aysu Baceoğlu "Şimdi kebapçı düşünsün" yorumunu yaptı.

 

 

 

 

 

 

Kebapçının tuvalet cinsiyet tabelasında kullandığı Bülent Ersoy detayı tepki çekti! Diva dava açmaya hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Bülent Ersoy
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.