Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan Konyaspor beraberliğini değerlendirdi: 1 puan bize moral verdi...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor deplasmanda Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor deplasmanda Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Çağdaş Atan mücadeleyi değerlendirdi.

''1 PUAN BİZE MORAL VERDİ''

"Maçın ilk yarısı vasat bir oyun şeklinde, ama ikinci yarısı gerçekten iyi futbolun oynandığı bir maç izledik. İlk yarı istediklerimizi yapamadık, ama ikinci yarıda özellikle Gökhan'ı içeri soktuğumuz ve bekle 3-2-5'e pozisyonlarda gerçekten çok iyi hücumlar yaptık. Boş alanlar bulduk, topa sahip olduğumuz anlar oldu. İlk yarıda bunları çok yapamadık aslında. Gökhan içerideydi ilk yarıda ama biraz pas yapmaktan çekindik. Çok fazla uzun top kullandık. İkinci yarı bunu daha ölçülü ve kıvamında yaptık. Maç genelinde 4-5-1 durarak, bugün oyuncularım çok iyi bekledi. İyi savunma yaptık. Çünkü ceza sahasında çok etkili bir Diouf vardı. Soner'in koşuları vardı. Maalesef bugün çalıştığımız yerden bir gol yedik ama onun dışında rakibe çok önemli pozisyonlar vermedik. Tabii ki gönül isterdi ki, iki kere öne geçtiğimiz bir maçı galip bitirebilelim, ama konum itibariyle ve puan farkı itibariyle Konyaspor'dan deplasmanda alınmış 1 puan, hem aradaki puan farkını koruma anlamında hem de üst tarafa 1 puan da olsa yaklaşma anlamında bize büyük moral verdi."

 

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan Konyaspor beraberliğini değerlendirdi: 1 puan bize moral verdi... ile ilgili etiketler Konyaspor Kayserispor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.