Kayseri'de bir düğünde alkol masasına küçük kızı çıkarıp oynattılar! Bakanlık duyurdu: Gözaltına alındı!

Kayseri'de bir kız çocuğunun düğünde içki masasının üzerine çıkartılarak müzik eşliğinde oynatılması büyük tepki çekti. Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından Kayseri Valiliği harekete geçti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da skandal ile ilgili açıklama yaptı ve bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Kayseri'de sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda küçük bir kız çocuğunun alkol alınan masanın üzerine çıkarılarak oynatıldığı görüldü.

KAYSERİ VALİLİĞİ HAREKETE GEÇTİ

Konuyla ilgili Kayseri Valiliği, soruşturmanın ardından olayın sorumluları hakkında işlem başlatıldığını bildirildi.  

Kayseri'de, 3 gün önce bir kişi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, küçük bir kız çocuğunun alkol alınan masanın üzerine çıkarılarak oynatıldığı görüntüleri paylaştı.

Görüntüler kısa sürede binlerce kez izlendi.

Konuyla ilgili Kayseri Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "27.05.2023 günü yapılan sosyal medya paylaşımında yaşı küçük bir kız çocuğunun alkol alınan bir masa üzerine çıkarılıp oynatıldığı görülmüştür. Emniyet birimlerimizce derhal başlatılan tahkikat ile sorumlular tespit edilerek gerekli işlemler başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan görüntülerde, kız çocuğunun alkol alınan masanın üzerine çıkarılarak oynatıldığı, çevredekilerinde alkışladığı görüldü. 

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kayseri'de kız çocuğunun alkol bulunan masa üzerinde oynatıldığı görüntülere ilişkin yazılı açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Görüntünün 29 Mayıs Pazartesi günü bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılmasının ardından Bakanlık birimlerimiz harekete geçmiş, Kayseri İl Müdürlüğümüz aracılığıyla emniyet ve jandarma birimleri konudan haberdar edilmiştir. Yapılan çalışmalar sonucunda düğün sahibinin cezaevinde bulunduğu, paylaşımı yaptığı tespit edilen TikTok kullanıcısının B.Ç. olduğu anlaşılmıştır. Şahıs, kolluk kuvvetleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmış olup, hakkındaki adli ve idari tahkikat sürmektedir. Görüntülerde yer alan ve kimliği tespit edilen şahıslarla ilgili de yine kolluk kuvvetleri tarafından işlem yapılmaktadır. Çocuklarımızın ruhsal ve psikolojik gelişmelerini olumsuz etkileyeceğinden, paylaşılan görüntünün erişiminin engellenmesi için yasal başvurular yapılmış ve şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Görüntüdeki çocuğumuzun kimlik tespiti çalışmaları devam etmektedir."

Kayseri'de bir düğünde alkol masasına küçük kızı çıkarıp oynattılar! Bakanlık duyurdu: Gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Kayseri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.