Katar Ekvador 2022 Dünya Kupası açılış maçı ne zaman?

Katar 2022 Dünya Kupası A grubu açılış maçında Katar ile Ekvador milli takımları karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Katar Ekvador maçı ne zaman sorusu hakkında son bilgileri arıyor. Peki, Katar Ekvador Dünya Kupası maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Katar 2022 Dünya Kupası A grubu açılış maçında Katar ile Ekvador milli takımları karşılaşıyor. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen Katar Ekvador Dünya Kupası maçı hakkında son araştırmalar yapılıyor.

Katar Ekvador Maçı Ne Zaman?

Katar 2022 Dünya Kupası A grubu ilk maçında Katar ile Ekvador milli takımları 20 Kasım 2022 Pazar akşamında saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Katar Ekvador Dünya Kupası maçı TRT 1 ve TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Katar ile Ekvador milli takımları tarihlerinde sadece 1 kez karşı karşıya geldiler. 12 Ekim 2018 tarihinde oynanan hazırlık maçını Katar 4-3 kazanmasını bildi.

Katar; Asya Elemeleri 2.Tur Grup E Grubu’nda oynadığı 8 maç sonunda 22 puan toplayarak grubunu ilk sırada tamamlamıştı. Ekvador ise Güney Amerika Elemeleri’nde oynadığı 18 maç sonunda 26 puanla 4. sıratı alarak Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanmıştı.

Katar Ekvador 2022 Dünya Kupası açılış maçı ne zaman? ile ilgili etiketler 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Katar 2022 ekvador
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.