Karamollaoğlu'nun milli görüş çizgisine ne oldu?

Milli görüş çizgisi ile tanınan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şimdi de 2020 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cami olarak açılışını yaptı Ayasofya'yı hedef aldı. Karamollaoğlu'nun bu çizgiye nasıl geldiği ise merak konusu oldu.

Milli görüşlü Saadet Partisi, her fırsatta HDP'ye yeşil ışıl yakan CHP ile ortak masaya oturdu. Bu da yetmezmiş gibi ortak adaylarını Kemal Kılıçdaroğlu olarak ilan ettiler. 

HAPSE GİRSİN DİYE İMZA ATMIŞ

Necmettin Erbakan'ın hapse girmesini engellemek için çıkarılan yasal düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuranlar arasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı ve CHP liderinin bu yönde imza verdiği öğrenildi.

Karamollaoğlu'nun milli görüş çizgisine ne oldu?

ŞİMDİ DE AYASOFYA PAYLAŞIMI!

Bir zamanlar milli görüş çizgisinde olduğu bilinen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2020 yılında cami olarak açtığı Ayasofya için bir iddiada bulundu.

Karamollaoğlu'nun milli görüş çizgisine ne oldu? - Resim : 2

"İktidara geldiğimizde Ayasofya gerçek manada açılmış olacak" diyen Karamollaoğlu'nun bu çizgiye nasıl geldiği ise merak konusu oldu. 

 

Karamollaoğlu'nun milli görüş çizgisine ne oldu? ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Ayasofya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.