Karadenizli Tiktok fenomeni sürekli yağmur yağmasına isyan etti: 'Yörüngeden mi çıktık?'

Karadenizli TikTok fenomeni Emre Yazar, çektiği video ile esprili bir dille Karadeniz'de sürekli yağmur yağdığını anlattı.

Karadenizli TikTok fenomeni Emre Yazar, Karadeniz'de sürekli yağmur yağmasından dolayı yaşanan mağduriyetleri sosyal medya hesabından paylaştığı video ile dile getirdi. 

"Rabbim hikmetinden sual sorulmaz ama aylardır Güneş görmedik, yörüngeden mi çıktık. Bayram tatiline gelenler beyaz ayakkabıyla sıfır kol tişörtle gelmiş. Islanan ayakkabı bir ayda kurumuyor" diyen Yazar, yıkanan çamaşırların on günde kuruduğunu söylerken takipçilerine de Karadeniz'de yaşanan yağışlardan mağdur olduklarını esprili bir dille anlattı.

 

Karadenizli Tiktok fenomeni sürekli yağmur yağmasına isyan etti: 'Yörüngeden mi çıktık?' ile ilgili etiketler Yağmur Karadenizli TikTok fenomeni Emre Yazar hava
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.