Kara Sevdam neden yok? Kanal 7 Kara Sevdam dizisi bitti mi?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Kara Sevdam adlı dizi hakkında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Reytinglerin düşük olması nedeniyle sadece hafta sonları yayınlanan Kara Sevdam dizisini Kanal 7 ekranlarında göremeyenler şaşkına uğradı. Peki, Kara Sevdam neden yayınlanmıyor?

Hint dizileri dendiği zaman akıllara ilk gelen kanallar arasında yerini alan Kara Sevdam, reyting kurbanı olmuştu. Başrollerinde Shakti Arora ile Radhika Madan’ın oynadığı Kara Sevdam adlı dizi reytingler nedeniyle hafta sonları saat 16.00’da yayınlanacaktı.

Ancak Kanal 7 hafta sonu yayın akışına bakanlar Kara Sevdam adlı diziyle ilgili bir bilgiye ulaşamadı. Ancak gerçekler daha sonradan anlaşıldı.

Kara Sevdam Neden Yok?

19 Kasım 2022 tarihinde ilk bölümüyle Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Kara Sevdam adlı dizi ilk başlarda büyük ilgi topladı. Ancak daha sonrasında alınan karar doğrultusunda Kara Sevdam sadece hafta sonları yayınlanacaktı.

Kara Svdam

Son kararla birlikte Kara Sevdam adlı dizinin Kanal 7 ekranlarında yeniden hafta içi yayınlanmasına karar verildi. Kara Sevdam dizisi 36. yeni bölümü ile 6 Şubat Pazartesi günü saat 12.00’da Kanal 7 ekranlarında olacak.

Kara Sevdam Dizi Konusu

Kara Sevdam, aşkın ve gurur karşısındaki gücünü gün yüzüne çıkarıyor. Zengin kız İshaani’ye aşık olan fakir delikanlı Ranvir’in aşkı, Kara Sevdam ile ekrandaki yerini alıyor. Ranvir’in babası, Ishaani’nin üvey babası Harshad Parekh’in yanında şoför olarak işe girer. Ishaani ve Ranvir, çocukluklarında oluşan arkadaşlıklarını ilerleyen zamanlara taşır. İkisi birlikte büyürken bir gün Ranvir, Ishaani’ya aşık olduğunu fark eder.

Ancak babasının Parekh’in şoförü olması genç delikanlının aşkını kalbine gömmesine sebep olur. Ishaani’nin yalnızca en iyi arkadaşı olarak kalan Ranvir, her gün acı çeker. Ranvir’e çok güvenen Harshad ise üvey kızı, Ishaani’nin evlenmesi için uygun birini bulma görevini ona verir. Sevdiği kızı kendi eliyle başkasıyla evlendirme görevini üstlenen Ranvir ne yapacak? İshaani yıllardır arkadaşı olarak gördüğü Ranvir’in gerçek duygularını öğrenecek mi? Harshad bu aşk ortaya çıktığında ne tepki verecek?

Kara Sevdam neden yok? Kanal 7 Kara Sevdam dizisi bitti mi? ile ilgili etiketler Kara Sevdam Kanal 7
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.