Kanye West ile boşanma sürecine giren Kim Kardashian nasıl bir eş istediğini anlattı!

Ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian'ın, dört çocuğunun babası Kanye West ile boşanma sürecine girmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Merak edilen soruları yanıtlayan Kardashian, hayalindeki eşi anlattı.

Milyarder reality show yıldızı Kim Kardashian, rapçi Kanye West ile boşanma sürecinde.

Ailesiyle birlikte yayınlanan reality şovunun 14 yılın ardından yaptığı finalde evliliğin neden yürümediğini açıklayan Kardashian, nasıl bir eş hayal ettiğini şu sözlerle açıkladı:

Kanye West ile boşanma sürecine giren Kim Kardashian nasıl bir eş istediğini anlattı!

"TERAPİSTE GİDİNCE BU EVLİLİKTE MUTSUZ OLDUĞUMU ANLADIM"

"Kanye ile ortak bir noktamız olmadığını anladığım için ayrılmak istedim. Terapiste gidince bu evlilikte mutsuz olduğumu fark ettim. Peşinden sürükleneceğim birini değil her şeyi birlikte çözebileceğimiz birini istiyorum." 

KARDASHIAN HAKKINDA

Amerikalı magazin yıldızı olan Kim Kardashian 21 Ekim 1980 yılında Los Angeles dünyaya geldi.

ABD'ye göç eden dördüncü jenerasyonda yer alan ve tanınmış bir aileden gelen Kardashian, Amerika'nın Kaliforniya eyaletinin Los Angeles şehrinde, ünlü merhum hukuk danışmanı ve avukat Robert Kardashian ile Kris Jenner'ın kızı olarak dünyaya gelmiştir. Babası yarı Osmanlı yarı Rus asıllı bir üçüncü jenerasyon Amerikan Ermenisi’dir. Annesi ise Hollanda ve İskoçya kökenli bir Amerikalıdır.

Baba tarafından büyük-büyükbabası Los Angeles'a Osmanlı İmparatorluğu'ndan göç etmiştir.

Toplamda dokuz kardeşi olan Kardashian'ın iki öz kız kardeşi ve bir öz erkek kardeşi vardır; Kourtney, Khloé ve adını merhum babasından alan Robert. Annesinin daha sonra evlendiği Bruce Jenner'ın önceki evliliğinden olmak üzere üç üvey erkek kardeşi ve bir üvey kız kardeşi vardır;

Burton Jenner, Brandon Jenner, televizyon yıldızı Brody Jenner, Casey Jenner. Yanı sıra annesinin 1989'da Robert'tan boşanıp 1991'de evlendiği eski olimpiyat atleti Bruce Jenner'dan olmak üzere iki yarı öz ünlü kız kardeşi vardır; Kendall Jenner ve Kylie Jenner.Marymount Lisesi'nden mezun olan Kardashian, okulda okuduğu dönem sırasında, babasına ait olan müzik pazarlama firmasında çalışmıştır.

Kardashian Ermeni Kırımı konusunda Barack Obama'ya ve devlet yönetimine bu konudaki görüşlerini iletmek için çaba sarf etmiştir. Türkiye'yi soykırım konusunda haksız gördüğünü ilan edip, Türkleri hoş karşılamadığını ve Türkiye'nin boykot edilmesini istediğini belirtmiştir.

 

 

Kanye West ile boşanma sürecine giren Kim Kardashian nasıl bir eş istediğini anlattı! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Kanye West boşanma evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.