Kanal D Yargı Dağıtıyor! İnci'nin Katilim Kim? Yeni Şüpheliler Arasında Artık O İsimde Var

Kanal D ekranlarının yeni sezon dizilerinden Yargı fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizinin reytinglerde zirveye oynaması her şeyi sil baştan değiştirirken bundan sonraki süreçte neler olacağı şimdiden merak ediliyor.

Ay Yapım’ın yeni sezon dizilerinden biri olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi oldukça beğenildi. Şu ana kadar yayınlanan diziler içerisinde senaryosu tamamen kendisine ait olan Yargı dizisi her Pazar akşamında ilgiyle takip edilmekte.

Son bölümde cinayet vakasıyla ilgili gerçeklerin bir kez daha gün yüzüne çıktığı Yargı dizisinde şüpheliler arasında Avukat Yekta da yer aldı. İşlerin giderek kızıştığı hikayede Metin, Erguvan Ailesi ile olan bağını Ilgaz’a itiraf ederken Ceylin de Zafer’den İnci’yle aralarında geçen gerginliğin detaylarını öğrenmiş oldu.

Kanal D Yargı Dağıtıyor! İnci'nin Katilim Kim? Yeni Şüpheliler Arasında Artık O İsimde Var

İNCİ’NİN KATİLİ KİM?

Çınar’ın cinayet gecesinde İnci’yle yaşadıklarını anlatması ise izleyenleri katile bir adım daha yaklaştırdı. Cinayet gecesi İnci’nin taktığı küpenin diğer tekinin kendisinde olduğunun farkına varan Laçin’in Yekta’dan hesap sorması ve Yekta’nın da şüpheliler arasında yerini alması herkesi heyecanlandırdı.

Kanal D Yargı Dağıtıyor! İnci'nin Katilim Kim? Yeni Şüpheliler Arasında Artık O İsimde Var - Resim : 2

Her bölüm hikayeye eklenen yeni şüpheliler ve artan gizemiyle seyirciden övgü dolu yorumlar alan Yargı her yeni bölümüyle sosyal medyada yer almaya devam ediyor. Katilin öğrenilmesine çok az bir süre kaldığı duyurulan dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden merak uyandırıyor.

Kanal D Yargı Dağıtıyor! İnci'nin Katilim Kim? Yeni Şüpheliler Arasında Artık O İsimde Var ile ilgili etiketler Yargı katil inci
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.