Kahvelerde okey serbest mi? Kahvehanede oyun oynamak yasak mı?

1 Haziran’dan itibaren kahvelerde okey serbest mi sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ülkemiz genelinde pek çok işletme sahibi Kahvehanede oyun oynamak yasak mı sorusunu cevabını araştırılıyor. İşte kahvehaneler ile ilgili son bilgiler…

Kahvelerde okey ve oyun oynamak yasak mı sorusunun cevabı işletme sahipleri tarafından en çok merak edilenler arasında yer aldı. Kahvehanelerde oyun oynanıp oynanmama durumu için Kabine toplantısının hemen ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuda bilgilendirme yaptı.

Kahvelerde Oyun Serbest Mi?

Kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi, çay ocağı gibi yerlerde herhangi bir şekilde oyun (kağıt-okey, tavla dahil) oynanmaması, aynı anda aynı masada açık alanlarında üç, kapalı alanlarında ise ikiden fazla müşteri kabul edilmemesi kararlaştırıldı.

Kahvelerde okey serbest mi? Kahvehanede oyun oynamak yasak mı?

Yeni genelge ile kahvehaneler açık olacak. Ancak Temmuz ayına kadar geçerli olacak genelge ile kahvelerde bir süre daha oyun oynanması yasak olacak.

Kahvelerde okey serbest mi? Kahvehanede oyun oynamak yasak mı? ile ilgili etiketler kahvehane okey
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.