Kahramanmaraş depremine Adıyaman’da yakalandı! Ünlü isim yaşamını ailesiyle birlikte enkazda yitirdi

Tam 10 ili etkileyen depremin enkazında kalan binlerce yurttaşımızın arasında tüm Türkiye’nin tanıdığı isimlerin de olduğu ortaya çıkmaya başladı. Son haber, Adıyaman’dan geldi.

Geçtiğimiz pazartesi başta Kahramanmaraş olmak üzere 10 ili etkisi altına alan iki büyük deprem felaketi yaşayan Türkiye’de dördüncü gün de geride kaldı. Devam eden arama ve kurtarma çalışmalarına dair umutlu bir bekleyiş sürerken; bir yandan da depremin acı bilançosu her geçen an daha da acı hale gelir oldu. Tanıdık yüzlerin de etkilendiği deprem felaketinde bir ünlü ismin ailesiyle birlikte enkaz altında kaldığı öğrenildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olmasına karşın, tam 10 ili etkisi altına alan depremde Kahramanmaraş’ın yanı sıra Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’da da yıkımlar meydana geldi. Yıkımlardan kaynaklı olarak enkaz altında kalan kişilerin kurtarılmasına ilişkin çalışmalar devam ederken; bir ünlü isimden acı haber geldi.

TÜRK HALK MÜZİĞİ SANATÇISI, ENKAZDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Kahramanmaraş depremine Adıyaman’da yakalandı! Ünlü isim yaşamını ailesiyle birlikte enkazda yitirdi

7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin acı dolu tablosunu kaldırmakta inanılmaz zorlanan yürekler, gözünü kulağını arama kurtarma ekiplerinden gelecek tek bir güzel habere çevirmişken; devam eden çalışmalardan üzücü bir haber geldi. Tanınmış Türk Halk Müziği sanatçılarından biri, ailesiyle birlikte göçük altında yaşamını yitirdi.

Depreme yaşadığı Adıyaman ilinde yakalanan Türk Halk Müziği sanatçısı Aziz Taştan ve ailesinin enkaz altında kaldığı öğrenilmişti. Mimar Sinan Yeni Mahallesi’ndeki evinde bulunan 42 yaşındaki sanatçı Aziz Taştan ile eşi Özgür, 15 yaşındaki kızı Nujin ve 5 yaşındaki Şirin’den kötü haber geldi. Ailecek yaşamını yitiren Taştanlar, dün Adıyaman Karapınar Mezarlığı’na defnedildi.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ HALA ENKAZ ALTINDA

Devam eden arama ve kurtarma çalışmalarında sosyal medya kullanıcılarının gözünü kulağını döndüğü bir başka nokta Hatay oldu. Hatay’da halasının evinde depreme yakalanan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan son haber, bu sabah saatlerinde geldi.

Çektiği yemek videoları ile fenomen olan Taha Duymaz, Hatay’da 8 katlı bir binanın 1’inci katında depreme yakalandı. Ailesinin birkaç üyesi ile birlikte enkaz altında olan Taha Duymaz’ın kurtarılmasına ilişkin çalışmalar başladı. Termik kameranın beklendiği bölgede iş makinelerinin olduğu bilgisini ise, meslektaşı CZN Burak, bu sabah saatlerinde paylaştı.

Kahramanmaraş depremine Adıyaman’da yakalandı! Ünlü isim yaşamını ailesiyle birlikte enkazda yitirdi ile ilgili etiketler deprem sanat Şarkıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.