Kafayı yemiş bunlar...CHP'li Özgür Özel, hazinedeki altınları halka dağıtma vaadinde bulundu!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, hazinedeki altınları halka dağıtma vaadinde bulundu. Özel,  iktidarlarında hayata geçirecekleri Aile Destekleri Sigortası ile ev kadınlarının sigortasının “altın hesabı” olacağını belirterek, “ihtiyaç sahibi ailelere her ay bir Cumhuriyet altını vereceğiz” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel skandal vaatlerine devam ediyor.

Özel iktidarlarında hayata geçirecekleri Aile Destekleri Sigortası ile ev kadınlarının sigortasının “altın hesabı” olacağını belirterek, “ihtiyaç sahibi ailelere her ay bir Cumhuriyet altını vereceğiz” dedi.

HAZİNEYİ BOŞALTMA VAADİ...

''Hazinede bizim altınlar var ya.. Birer tane her aileye dağıtıyoruz.'' diyen Özel'in skandal vaadine çok sayıda tepki geldi. 

 

Kafayı yemiş bunlar...CHP'li Özgür Özel, hazinedeki altınları halka dağıtma vaadinde bulundu! ile ilgili etiketler Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.