Kaderimin Oyunu hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Öykü Karayel ile Akın Akınözü’nün oynadığı Karayel dizisi ekranlarda fırtınalar estiriyor. Hikayesi ile oldukça beğenilen Kaderimin Oyunu hangi günler yayınlanıyor sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Kaderimin Oyunu dizisi saat kaçta başlıyor?

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan ve başrollerinde Öykü Karayel ile Akın Akınözü’nün yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi büyük bir ilgi görüyor. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana her sahnesi ve oyuncu kadrosu ile büyülemeyen bir yapım olan Kaderimin Oyunu dizisinin yayın günleri merak ediliyor.

Kaderimin Oyunu Hangi Günler Yayınlanıyor?

Öykü Karayel ile Akın Akınözü’nün oynadığı Kaderimin Oyunu dizisi yeni bölümleriyle Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Kaderimin Oyunu Saat Kaçta Başlıyor?

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Kaderimin Oyunu, Cuma akşamlarında saat 20.00’da başlıyor.

Kaderimin Oyunu hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kaderimin Oyunu 3. Bölüm Özeti

Ahmet’in kaybolmasıyla gerilen ortam, Cemal ve Mahir’i karşı karşıya getirir. Harun’un Mahir’e yaptığı sürpriz teklif, Cemal’in de hayatını büyük ölçüde etkiler. Genç adamın aldığı ani karar, Asiye’yi köşeye sıkıştırır. Nergis babasıyla karşı karşıya olmanın gerginliğini yaşarken, Demirhan konağının çalan kapısı dikkatleri ansızın Asiye ve çocukları üzerine çeker.

 

Kaderimin Oyunu hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler kaderimin oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.