Johnny Depp ile davalık olan Amber Heard’ün “Aquaman” filminin kadrosundan çıkarılması için rekor sayıda imza toplandı

Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki iftira davası sürerken, Depp hayranları Heard’a karşı harekete geçti. Depp taraftarları, Heard’ün “Aquaman and the Lost Kingdom” filmindeki oyuncu kadrosundan çıkarılması için kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde toplanan imza sayısı 2 milyonu geçti.

2015 - 2017 yılları arasında evli olan Johnny Depp (58) ve Amber Heard (35) arasındaki 'iftira davası' devam ediyor. Depp'in hayranları Heard’a karşı harekete geçti. Heard’ün “Aquaman and the Lost Kingdom” filminin kadrosundan çıkarılması için 2 milyonun üzerinde imza toplandı.

FİLMİN YAPIMCISINDAN AÇIKLAMA

Yapımcı Peter Safran konuya ilişkin açıklamasında, seyirciyi tam olarak mutlu etmenin mümkün olmadığını belirtirken, aldıkları kararların film için en iyi seçenek olduğuna inandıklarını dile getirdi.

JOHNNY DEEP ROL ALDIĞI FİLMİN KADROSUNDAN ÇIKARILMIŞTI

35 yaşındaki Heard’ün eski eşine yönelik aile içi şiddet suçlamaları sonucu 58 yaşındaki Depp’in film kariyeri düşüşe geçmişti. The Sun gazetesinin "eşini döven adam" benzetmesine karşı açtığı davayı kaybeden Depp, “Fantastic Beast” film serisinin kadrosundan çıkarılmıştı.

Johnny Depp ile davalık olan Amber Heard’ün “Aquaman” filminin kadrosundan çıkarılması için rekor sayıda imza toplandı

Depp ve Heard, 2011 yılında birlikte oynadıkları “The Rum Diary” filminin setinde tanışmış, 2015-2017 yıllarında evli kalmıştı.

“Aquaman” film serisinde “Mara” karakterini canlandıran Heard hakkında kısa süre önce, başrol oyuncusu Jason Mamoa ile kimyasının tutmadığı gerekçesiyle kadrodan çıkarılmak istendiğine ilişkin haberler çıkmıştı.

“Aquaman and the Lost Kingdom” 17 Mart 2023’te gösterime girecek.

Johnny Depp ile davalık olan Amber Heard’ün “Aquaman” filminin kadrosundan çıkarılması için rekor sayıda imza toplandı ile ilgili etiketler dava amber heard johnny deep iftira davası Aquaman and the Lost Kingdom
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.