Jack Reacher filminin konusu nedir? Jack Reacher filminin oyuncuları kimlerdir?

23 Mart Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Jack Reacher filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Jack Reacher konusu nedir, Jack Reacher oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

23 Mart Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Jack Reacher adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Adını tüm dünyaya duyurmayı başarmış olan ve aksiyon filmlerinin aranan yüzü Tom Cruise’un yer aldığı, Jack Reacher adlı aksiyon filmi 2012 yılında vizyona girmiştir.

Jack Reacher adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. IMDB’den 7.0 puan alan Jack Reacher filminin konusu nedir, Jack Reacher oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Jack Reacher filminin konusu ne?

Pittsburgh kentinde sakin ve güneşli bir sabah, mesai saatinden hemen önce insanlar işlerine doğru koşturmaktadır. Günlük telaşlarını yaşamakta iken tam bu esnada 10th Street köprüsüne bakan parkta, nehrin karşısı yakasından gelen 6 el silah sesi duyulmuştur. Birkaç dakika içinde 5 masum insan kanlar içinde yere yığılarak hayatını kaybetmiştir. Usta bir nişancının işlediği belli olan bu olayı Pitssburg polis departmanının çözmesi ve katil zanlısını yakalaması fazla sürmeyecektir. Henüz 24 saat dolmadan 5 cinayetin faili yakalanır.

Jack Reacher filminin konusu nedir? Jack Reacher filminin oyuncuları kimlerdir?

Fakat sorgu esnasında hiçbir şey söylemeyen genç adam bir kağıda sadece "Jack Reacher'ı bulun!" yazacaktır. Tüm kanıtlar gün gibi ortadayken eski bir asker olan Jack Reacher olayın görünmeyen yönlerini açığa çıkartacağı bir davanın içine çekilecektir. Bu arada zanlı Jason Barr'ın avukatı Helen Rodin de Bölge Savcısı olan Alex Rodin'in kızı olduğu bilinmektedir. Baba-kız arasındaki hesaplaşmanın boyutları ise çok farklıdır olacak gibi...

Jack Reacher filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Christopher McQuarrie

Oyuncular: Tom Cruise, Rosamund Pike, Robert Duvall

Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim

Yapım Yılı: 21 Aralık 2012 / 2s 11dk

Jack Reacher filminin konusu nedir? Jack Reacher filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Jack Reacher filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.