İYİ Partili Ağıralioğlu'nun sözleri gündem olmuştu! Muharrem İnce'den dikkat çeken paylaşım geldi

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili sürece itiraz etmesinin ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili sürece itiraz eden Ağıralioğlu, ağır sözler sarf etti.
 

Ağıralioğlu açıklamasında, ''Meral Akşener bir siyasi dayatma maruz kaldı diye itiraz ediyoruz. İYİ Parti bu süreç başladığından beri 'millet kazanacak' diyoruz. Meral Akşener'in tahammül ederek bütün bu süreçlerin içerisinde bugüne getirdiği mücadelede kendisine pusu kurulmasından rahatsızız. Sırf kaybetme endişesi kuruyoruz diye bize pusu kurulmasından rahatsızız.'' dedi.

İNCE'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Ağıralioğlu'nun sözlerinin ardından Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den flaş bir paylaşım geldi.

İYİ Partili Ağıralioğlu'nun sözleri gündem olmuştu! Muharrem İnce'den dikkat çeken paylaşım geldi

İnce paylaşımında, ''Gündüz geceden aydınlık karanlıktan iyidir iyi. Gerçek yalandan doğru eğriden iyidir iyi. Korkma susma yılma sakın durma. Yarın bugünden zafer yenilgiden iyidir iyi.'' ifadelerine yer verdi.

 

İYİ Partili Ağıralioğlu'nun sözleri gündem olmuştu! Muharrem İnce'den dikkat çeken paylaşım geldi ile ilgili etiketler Yavuz Ağıralioğlu Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.