İYİ Parti'de çatlak büyüyor! Aytun Çıray, ''Oyları düşüren ben değilim'' dedi ve Lütfü Türkkan'ın küfrünü hatırlattı

İYİ Parti İzmir Milletvekili Genel Başkan danışmanı Aytun Çıray, milletvekili adaylığından çekilerek sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gelen eleştiriler sonrası ''Oyları düşüren ben değilim'' diyen Çıray, şehit bacısına küfür eden Lütfü Türkkan'ı hatırlattı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Genel Başkan danışmanı Aytun Çıray, milletvekilliği adaylığından çekildiğini açıklamıştı. Ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir'de yapılan temayül yoklaması için 'uyduruk' diyerek anket sonuçlarını paylaştı. Çıray, "Sayın Akşener bunu bile bile meşru kabul etti" diyerek Meral Akşener'e tepki gösterdi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Çıray'ın milletvekili adaylığından çekilmesi ve yaptığı paylaşımlar sonrası sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü. Kullanıcılar bu konuların sosyal medyada değil parti içinde konuşulması gerektiğini söyleyerek Çıray'ın İYİ Parti'nin oylarını düşürdüğü şeklinde yorum yaptı.

LÜTFÜ TÜRKKAN'A GÖNDERME

'Oylar düşüyor' şeklindeki yorumlar üzerine Aytun Çıray, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'in Meral Akşener'i eleştirmesi sonrası ahlaksızca küfür ettiği anları hatırlatarak, ''Amacım vekillik değil, 4 dönem yaptım. Ben bu twiti attığım için oylarımız İzmir'de %6,8 Türkiye'de %6,6'e düşmedi. Düşürende ben değilim. Her twitin altına benim yüzümden ''Şehidin bacısına küfrettin'' yazılmıyor. Sorun bakalım niye bazı illerde temayül yoktu.'' şeklinde yanıt verdi.

İYİ Parti'de çatlak büyüyor! Aytun Çıray, ''Oyları düşüren ben değilim'' dedi ve Lütfü Türkkan'ın küfrünü hatırlattı

 

 

İYİ Parti'de çatlak büyüyor! Aytun Çıray, ''Oyları düşüren ben değilim'' dedi ve Lütfü Türkkan'ın küfrünü hatırlattı ile ilgili etiketler Aytun Çıray Lütfü Türkkan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.