İsveç, Avrupa Seks Şampiyonası düzenliyor! İşte başvuru ve katılım şartları...

İsveç'te seks, spor olarak kabul ediliyor. Bu anlamda seksi spor kabul eden tek ülke de İsveç. Ülkedeki Seks Federasyonu ise buna özel Avrupa Seks Şampiyonası düzenleyeceğini duyurdu.

İsveç'te 8 Haziran 2023 tarihinde başlayacağı belirtilen seks organizasyonu için 20 ülkeden başvurular başladı. Şampiyonada 45 dakikalık performanslarda, katılımcılar 16 disiplinde puan almak için çabalayacak.

İLK BÜYÜK SEKS TURNUVASINA HAZIRLANIYORLAR

Kuruluşu 2016 yılında tamamlanan ve 3000’e yakın üyesi bulunan İsveç Seks Federasyonu, ilk büyük seks turnuvasına hazırlanıyor.

ŞAMPİYONANIN BAŞLANGIÇ TARİHİ 8 HAZİRAN

Dünya üzerinde seksi spor olarak kabul ettiren tek federasyon olduğunu belirten kurum, 8 Haziran’da başlayacağını duyurdukları turnuvada, katılımcıların 16 disiplinde yarışmaya katılacaklarını açıkladı.

HANGİ KRİTERLER PUANLANACAK?

Ön sevişme, seks pozisyonlarında yaratıcılık, dayanıklılık, orgazm sayısı gibi alanlarda performansı değerlendirilecek olan katılımcılar jüri ve seyirciler tarafından puanlanacak.

ORGANİZASYON HAYATA GEÇECEK Mİ?

45 dakikalık performanslarda oylama ilk turlarda seyirci ağırlıklı, finalde jüri ağırlıklı olacak. Açıklamalara göre turnuvaya 20 ülkeden katılımcılar başvurmuş durumda. Katılımcı listesi ise açıklanmış değil.

8 Haziran’da başlayacağı duyurulan organizasyonun hayata geçip geçmeyeceği hâlâ belirsizliğini koruyor. Zira hem İsveç Seks Federasyonu’nun başkanı, hem de turnuvanın düzenleneceği, İsveç’in en bilinen striptiz kulübü zincirinin sahibi Dragon Bratich, pek de güvenilir bir kişi olarak değerlendirilmiyor. 5 yıl önce dolandırıcılıktan yargılanmış.

ŞAMPİYONA TÜRKİYE'DE YASAKLI OLAN İNTERNET SİTESİNDEN YAYINLANACAK

Performanslar, Türkiye’de yasaklı olan www.livesexhouse.com adresinden yayınlanacak. Haftalar sürmesi beklenen organizasyonda günlük performans süresi 6 saat olarak belirlendi.

İsveç, Avrupa Seks Şampiyonası düzenliyor! İşte başvuru ve katılım şartları... ile ilgili etiketler İsveç
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.