İşte Suudi Arabistan'a transfer olan Benzema'nın akıllara zarar maaşı: Ronaldo ile yarışıyor

Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema, 14 yıl sonunda takımdan ayrıldı ve Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a imza attı. Benzema'nın yeni takımından alacağı ücret ise dudak uçuklatıyor.

İspanya'da tam 14 yıl boyunca Real Madrid formasını terleten Fransız yıldız Karim Benzema takımdan ayrıldı. Benzema'nın yeni adresi ise Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittihad oldu. Yıldız futbolcunun kazanacağı ücret dudak uçuklatıyor...

BENZEMA'NIN MAAŞI RONALDO İLE YARIŞIYOR

Tarihin en iyi futbolcuları arasında gösterilen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo da Ocak ayında Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Al Nassr ile sözleşme imzalayan Ronaldo, 2,5 yıl için 500 milyon euro kazanacak.

Benzema'nın maaşı da Ronaldo ile yarışacak cinsten. 35 yaşındaki golcü de senelik 200 milyon euro kazanacak. Yani Benzema'nın kasasına 3 sene sonunda tam 600 milyon euro girecek.

YENİ YILDIZLAR SIRADA

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al Hilal, PSG'den ayrılan Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin peşinde. 35 yaşındaki Messi'nin ise kendisine gelen astronomik teklife sıcak bakmadığı ve Barcelona'ya dönmeyi düşündüğü belirtiliyor.

 

İşte Suudi Arabistan'a transfer olan Benzema'nın akıllara zarar maaşı: Ronaldo ile yarışıyor ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Karim Benzema Suudi Arabistan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.