İste Gelsin reklamında kim oynuyor? Seda Bakan hamile mi?

İste Gelsin reklam oyuncuları büyük ilgi görüyor. TV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana yoğun ilgiyle karşı karşıya kalan İste Gelsin reklamında kim oynuyor sorusuna yanıt aranıyor.

İste Gelsin yeni reklam filmiyle ilgi odağı haline geldi. 7’den 70’e herkesin beğenerek izlediği reklam filminde oynayan yıldız isimler büyük bir ilgi gördü.

Taptaze süpermarket İste Gelsin, yeni reklam filmiyle tozu dumana kattı. Kreatif çalışmalarını M.A.R.K.A.’nın yürüttüğü kampanyanın gösterime giren son filmine Güvenç Kıraç ve Seda Bakan damgasını vurdu. Peki, Seda Bakan hamile mi?

İste Gelsin Reklamında Kim Oynuyor?

İste Gelsin son reklam filminde Güvenç Kıraç’a Seda Bakan eşlik ediyor. Birinin altında İste Gelsin, diğerinde senal market logosu bulunan tabaklardaki simitlerin tadına bakıp tazeliklerini test etmek yine ‘Akıllı Taze’ torun Cemre Demircan’a düşüyor. İki simidin de tadına bakan küçük kız, beğendiği simidi işaret ediyor. Tabağı heyecanla kaldıran Seda Bakan ise İste Gelsin logosunu görünce büyük şaşkınlık yaşarken, küçük kız İste Gelsin’in çıtır çıtır simidini yemelere doyamıyor!

Ürün portföyünde meyve-sebzeden temel gıdalara, teknolojiden tekstile ve oyuncaktan anne-bebek malzemelerine kadar 7 bin çeşit ürün bulunan İste Gelsin, fırından yeni çıkmış taptaze poğaçalar, börekler, lezzetli brownie’ler, çeşit çeşit ekmek isteyen kullanıcılarını da mutlu ediyor. İste Gelsin, taze fırın ürünlerinin teslimatını özel araçlarla, tam zamanında ve eksiksiz yaparken, “İste Gelsin’in Taze Fırın’ından iste… Hem taze hem hesaplı gelsin evine…” diyor.

İste Gelsin Reklam Filmi Künyesi

Reklamveren: İste Gelsin
Reklamveren Temsilcisi: Beren Akdeniz, Neslihan Yurt, Miray Gürgener
Reklam Ajansı: M.A.R.K.A.
Kreatif Grup Başkanı: Hulusi Derici
Kreatif Direktör: Doğan Mirdoğan
Kreatif Ekip: Kübra Altıntaş, Batuhan Söylemez, Çağdaş Sarıpınar, Eyüp Yardımcı
Müşteri İlişkileri: İlkay Ünlü, Mine Bostan Kuzman, Elif Gürpınar, Selin Erkek
Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Hakan Yonat
Oyuncular: Güven Kıraç, Seda Bakan, Cemre Demircan

Seda Bakan Hamile Mi?

Ünlü oyuncu Seda Bakan, 7 sene önce Ali Erel ile hayatını birleştirdi. 2014 yılında dünya evine girdiği Ali Erel'le örnek çift olarak gösterilen oyuncu Seda Bakan, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Bu mutlu evliliğinden bir de Leyla adında kızı olan Bakan, ikinci çocuğuna hamile.

İste Gelsin reklamında kim oynuyor? Seda Bakan hamile mi? ile ilgili etiketler Seda Bakan Hamile iste gelsin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.