İstanbullular dikkat! 2500 TL doğal gaz faturası desteği veriliyor! İşte doğal gaz yardımı başvurusu...

Kış aylarının gelmesiyle birlikte, İstanbul'da yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik doğal gaz yardımı başvuruları yapılıyor. Bu çerçevede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, doğal gaz faturasını ödeyemeyen ailelere 2.500 TL'lik doğal gaz yardım parası verecek. İşte İstanbul doğal gaz yardımı başvurusu detayları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemine ilişkin başvuruların başladığını duyurdu.

3 Milyar TL bütçe ile hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği’ne ilişkin açıklamalarda bulunan Yanık, Mart-Nisan aylarını kapsayan 1’nci dönemine ilişkin ödemelerin yapıldığını belirterek, 331 bini aşkın haneye toplamda 114,2 milyon TL destek verdiklerini hatırlattı.

İstanbullular dikkat! 2500 TL doğal gaz faturası desteği veriliyor! İşte doğal gaz yardımı başvurusu...

DOĞAL GAZ YARDIMI KAPSAMI 

Tutarlar bölgenin iklim koşullarına göre ısıl harita temel alınarak hazırlanan liste kapsamında hane başı 2023 yılı için yıllık 900 TL ila 2.500 TL arasında değişkenlik göstermektedir

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

E-DEVLET ÜZERİNDEN BAŞVURU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğal gaz yardımı başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet sistemine T.C. kimlik no ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra arama bölümüne "sosyal yardım" yazarak ilgili sekmeye ulaştıktan sonra gerekli adımları tamamlamanız gerekmektedir.

 

İstanbullular dikkat! 2500 TL doğal gaz faturası desteği veriliyor! İşte doğal gaz yardımı başvurusu... ile ilgili etiketler Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.