İstanbullu Gelin 85. bölüm fragmanı izle! Esma olanları unutuyor!

İstanbullu Gelin 85. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi İstanbullu Gelin, 84. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 10 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Esma'yı konağa döndürmeyi çalışanlar kapısına gitmeye devam ediyor. Adem ise Güneş'i kaybetmeyi göze alamıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte İstanbullu Gelin 85. bölüm fragmanı izle! Esma olanları unutuyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

İstanbullu Gelin 85. bölüm fragmanı izle! Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin, final öncesi heyecan dolu bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor.Garip de kalp kırıklığına rağmen sevdiği kadının yanına geliyor. Öte yandan Adem, Güneş'i kaybetmeyi kabullenemiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. 10 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Esma'yı konağa döndürmeyi çalışanlar kapısına gitmeye devam ediyor. İşte İstanbullu Gelin 85. bölüm fragmanı izle! Esma olanları unutuyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

İstanbullu Gelin 85. bölüm fragmanı izle! Esma olanları unutuyor!

İSTANBULLU GELİN 85. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin Yeni Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni Bölüm fragmanının birkaç güne yayınlanması bekleniyor. Dizinin yeni fragmanı gelir gelmez aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 84. BÖLÜM ÖZETİ

Esma, Osman’ı sevgilisi Anastasia ile kabul ediyor hatta Dilara’nın doğum gününe davet ediyor. Herkes şok içinde Osman’ın nasıl bu kadar yürekli olduğunu düşünürken Esma onları davet edenin kendisi olduğunu söylüyor. Duygusal anlar da işte böyle başlıyor. Esma herkesin önünde Anastasia’ya bu aile seni kabul etmeye hazır kızım’ diyor. Faruk ve Fikret tezahüratlarla bu anı kutlarken Osman’a da ne kadar şanslı olduğunu söylüyor. ‘Cefasını biz çektik’ diyen Fikret, Osman’ı böyle kutluyor. Adem de doğum gününe gelerek buzları eritiyor. Esma çocuklarının sevgi içinde olmasını keyifle izliyor. Esma aslında çocuklarını mutlu ederken kendisi içinde bir karar veriyor. Bu kararını kimse ile paylaşmayan Esma bir mektup yazmayı tercih ediyor. Garip sabah uyandığında bulduğu mektupla şok oluyor. Garip buz kesmiş bir şekilde mektubu evdekilere veriyor. Esma, ailesine veda ediyor ve üzülmemelerini istiyor. Onlar bu mektubu okurken Esma da yeni yuvasında aile fotoğrafını masasına yerleştiriyor.

 

İstanbullu Gelin 85. bölüm fragmanı izle! Esma olanları unutuyor! ile ilgili etiketler Star TV İstanbullu Gelin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.