İstanbulkart Kişiselleştirme Son Tarih Ne Zaman? İstanbulkart Kişiselleştirme Nasıl Yapılır?

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır, son tarih ne zaman merak ediliyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medyadan paylaştığı bilgiye göre İstanbulkart kişiselleştirme için son tarih de 31 Aralık 2022 olarak açıklandı.

Milli ve dini bayramlarda İstanbul'da vatandaşlar toplu taşımayı ücretsiz kullanıyor. Ancak İstanbulkartlar için "Kişiselleştirme" yapılması zorunlu hale getirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

İSTANBULKART (AKBİL) KİŞİSELLEŞTİRME NASIL, NEDEN YAPILIR?

İstanbulkart kişiselleştirme mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor. İstanbulkart kişiselleştirme ile kartların kaybolması durumunda bakiyeler koruma altına alınacak, milli ve dini bayramlarda ücretsiz kullanım hakkı olacak.

İSTANBULKART KİŞİSELLEŞTİRME SON TARİH NE ZAMAN

İSTANBULKART KİŞİSELLEŞTİRME SON TARİH NE ZAMAN?

İstanbulkart kişiselleştirme son tarihi açıklandı. Kişiselleştirmede son tarih ise 31 Aralık 2022 olarak açıklandı.

İstanbulkart Kişiselleştirme Son Tarih Ne Zaman? İstanbulkart Kişiselleştirme Nasıl Yapılır? ile ilgili etiketler istanbulkart
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.