İstanbul Kırmızısı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen Ferzan Özpetek’inin aynı adlı kitabından sinemaya uyarladığı İstanbul Kırmızısı, 2017 yılında vizyona girmişti. Vizyona girmesi ile birlikte izleyenlerinden büyük beğeni toplayan film, şimdi ise TV’de ilk kez izleyicilerle buluşuyor. Peki, İstanbul Kırmızısı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

İstanbul Kırmızısı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Ferzan Özpetek'in oturduğu İstanbul Kırmızısı filmi yayınlandığı andan itibaren büyük beğeni toplamıştı. Dram türünde çekilen filmin çekimleri Türkiye ve İtalya'da gerçekleştirildi. Türkiye'de 10 hafta boyunca vizyonda kalan İstanbul Kırmızısı filmi 504.765 seyirci tarafından izlendi. Usta oyuncuların yer aldığı filmin konusu merakla araştırılıyor. Peki, İstanbul Kırmızısı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

İstanbul Kırmızısı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

İSTANBUL KIRMIZI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Eski bir yazar olan Orhan Şahin, İstanbul'daki travmatik yaşantısından sonra İngiltere'ye yerleşerek son 20 yılını Londra'da geçirmiştir. Yönetmen Deniz Soysal, İstanbul'daki bir yalıda yaşamaktadır ve bir kitap yazar. Kitabında, kendi dünyasını, yaşamını, çocukluk anılarını ve yakın arkadaş ilişkilerini anlatmıştır. Kitabın editörlüğünü Orhan'ın yapmasını ister ve onu İstanbul'a davet eder. Yıllar sonra İstanbul'a dönen Orhan, Deniz'in isteğini kırmayarak yalıda (Hekimbaşı Yalısı) onlarla birlikte kalır. Böylece kitabın çıkış noktası olan yaşantının içerisinde olacaktır. Ancak Deniz, bir gün ortadan kaybolur. Orhan da bir yandan kitap için çalışırken bir yandan da Deniz'i aramaya başlar.

OYUNCULARI KİMLERDİR?

İstanbul Kırmızısı filminin başrollerinde Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür, Nejat İşler, Serra Yılmaz, Zerrin Tekindor, Cemre Ebuzziya, Selim Bayraktar, Reha Özcan, Ayten Gökçer, İpek Bilgin, Yelin Bilgin, Çiğdem Selışık Onat, Şerif Sezer, Nergis Öztürk, Rıza Kocaoğlu, Tayfun Sav, Yunus Albayrak yer alıyor.

İstanbul Kırmızısı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Halit Ergenç Tuba Büyüküstün film Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.