İstanbul için sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada yarın İstanbul'da şiddetli yağışların etkili olması bekleniyor. Paylaşılan verilerde kurum tarafından kuvvetli sağanak uyarısı da yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye'de yurdun bazı bölgelerinde yağış ve sağanak bekleniyor. 

İstanbul için sağanak yağış uyarısı!

SAĞANAK YAĞIŞLAR...

Son olarak İstanbul'da hava durumunun yarın parçalı ve çok bulutlu, Trakya'nın güneyi hariç bölge geneli aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; öğle saatlerinden sonra Sakarya çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Sakarya çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, yerel su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

İstanbul için sağanak yağış uyarısı! ile ilgili etiketler Sağanak Yağış İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.