İspanyol devi Arda Güler için devrede! Real Madrid sezon sonunda...

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler için İspanyol devi Real Madrid'in takipte olduğu iddia edildi. Başkan Florentino Perez'in sezon sonunda sarı lacivertlilere teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun genç yıldızlarından Arda Güler'in taliplileri her geçen gün artmaya devam ediyor. Sarı lacivertli takımda ortaya koyduğu performansın ardından Avrupa'nın dev takımlarını peşinde koşturan Güler'in İspanyol devinin radarına girdiği belirtiliyor.

İspanyol basını El Nacional'den alınan son bilgilere göre; Real Madrid'in Arda Güler'i takibe aldığı ve Başkan Florentio Perez'inde sarı lacivertlilerin genç yıldızını yakından izlediği belirtildi.

Arda Güler

Modric ve Ceballos'un takımdan ayrılma ihtimaline karşın orta sahaya transfer yapma hedefinde olan Real Madrid'in ilk hedefinin Borussia Dortmund forması giyen Jude Bellingham olduğu ancak İspanyol ekibinin maliyeti nedeniyle Arda Güler'in transferine daha çok dikkat çektiği kaydedildi.

İspanyol devi Arda Güler için devrede! Real Madrid sezon sonunda... ile ilgili etiketler Arda Güler Fenerbahçe Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.