İŞKUR'dan hastanelere KPSS şartsız ve sınavsız personel alımı! İşte başvuru şartları ve gerekenler!

İŞKUR desteği ile İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere sağlık merkezlerinde ve özel hastanelerde görevlendirilmek üzere hasta kabul ve kayıt görevlisinin alınacağı resmen duyuruldu. İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlarda alımlar şu anda sadece özel sektörde gerçekleştirilecek. İşte, İŞKUR hastanelere personel alımı için başvuru şartları...

Sağlık merkezlerinde veya hastanelerde çalışmak isteyenler için İŞKUR tarafından yayımlanan hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı büyük bir ilgiye sebep oldu. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak çeşitli illerde hastanelere gerçekleştirilecek olan personel alımlarının şimdilik sadece özel sektörde hizmet verecekleri ifade edildi.

Son dönemde iş arayan ya da iş değiştirmek isteyen vatandaşlar, kamu kurumlarının yanında hastane ve sağlık merkezlerinin iş ilanlarını da İŞKUR üzerinden sıkıca takip ediyor.

KPSS Şartı Yok

Hastanelere hasta kabul ve kayıt görevlisi alımı için herhangi bir şekilde KPSS ve sınav şartı aranmıyor. Bu alımlar için adaylar hem İŞKUR’un genel şartlarını hem de kurumların belirttiği özel şartları taşımaları gerekiyor.

İŞKUR'dan hastanelere KPSS şartsız ve sınavsız personel alımı! İşte başvuru şartları ve gerekenler!

Hasta Kabul ve Kayıt Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

- Adli sicil kaydının temiz olması
- Kamu haklarından mahrum olmamak
- En az lise mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)
- Sağlık sektöründe deneyimi bulunan ya da deneyim kazanmak isteyen adaylar
- MS Office programlarına hakim olan
- Giyimine özen gösteren
- İletişim ve planlama becerisi gelişmiş
- Fatura ve provizyon işlemlerine hakim
- Hizmet ve çözüm odaklı çalışabilen
- Ekip çalışmasına yatkın olmak

İŞKUR ilanları için tıklayınız

İŞKUR'dan hastanelere KPSS şartsız ve sınavsız personel alımı! İşte başvuru şartları ve gerekenler! ile ilgili etiketler Hastane sağlık merkezi personel alımı başvuru şartları hasta kabul kayıt görevlisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.