İrem Derici sevgilisine aşkını böyle haykırdı: Atakan'a at gibi aşığım!

Bir süredir Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan ünlü sanatçı İrem Derici, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalar yaptı. Işıktutan'a aşkını anlatan Derici, "At gibi aşığım" dedi.

İrem Derici özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlüler arasında yer alıyor... 

Bir süredir 2019 yılında Survivor Türkiye - Yunanistan'a katılan Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan ünlü sanatçı İrem Derici, sevgilisiyle birlikte Hürriyet'ten Hakan Gence'ye röportaj verdi...  Röportajda İrem Derici'nin açıklamaları kadar, Işıktutan ile verdiği pozlarda büyük ses getirdi... 

"ATAKAN'A AT GİBİ AŞIĞIM!

Derici ve Işıktutan'ın Gence'ye verdiği röportajın ilgili kısmı şu şekilde: 

- Bayağı tazeymiş ilişkiniz. İrem senin “At gibi âşığım” diye bir paylaşımın oldu. Atakan’a mı at gibi âşıksın?

İrem Derici: Atakan’a at gibi âşığım,  sırf at da değil; zürafa, fil, ormanın kralı Aslan ya da herhangi bir hayvan, hiç fark etmez. Çok âşığım. Ama o ‘at gibi âşığım’ lafı onunla alakalı değildi.

İrem Derici sevgilisine aşkını böyle haykırdı: Atakan'a at gibi aşığım!

- Nasıl tanıştınız?

Atakan Işıktutan: Bizim tanışma hikâyemiz biraz değişik. Anlatsam mı?

- Bence durma, anlat…

Atakan Işıktutan: Bundan 3-4 sene önce falan Alaçatı’da aynı mekândaydık. Herhalde ortak arkadaşlarımız da vardı. Instagram’dan bir mesaj yazdı.

İrem Derici sevgilisine aşkını böyle haykırdı: Atakan'a at gibi aşığım! - Resim : 2

İrem Derici: Çok kibar anlatıyor, ben araya girmek zorundayım. Bu röportajın ortasına doğru, seni de benim kadar çirkinleştirmek zorundayım.

Atakan Işıktutan: Bir story’me yürüdü işte (gülüyor).

İrem Derici sevgilisine aşkını böyle haykırdı: Atakan'a at gibi aşığım! ile ilgili etiketler İrem Derici Atakan Işıktutan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.