İran Devrim Muhafızları Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki sınırda asker mi konuşlandırıyor?

Sputnik'in Telegram hesabında ortaya artılan bir iddia ortalığı karıştıracak cinsten oldu. Resmi olmayan raporlara göre İran Devrim Muhafızları'nın Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki sınırda on binlerce asker konuşlandırdığı iddia edildi. 

Ermenistan Azerbaycan çatışmaları sonrasında sosyal medyadan da konuyla alakalı değişik iddialar gündeme gelmeye başladı.

İRAN DEVRİM MUHAFIZLARI, SINIRDA ASKER KONUŞLANDIRIYOR

Son olarak Suputnik'in telegram uygulamasındaki bir bildiride resmi olmayan raporlara göre İran Devrim Muhafızları'nın Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki sınırda on binlerce asker konuşlandırdığı iddia edildi. 

Uyarıda tam olarak; 

"Bazı resmi olmayan (!) raporlara göre, İran Devrim Muhafızları Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki sınırda on binlerce asker konuşlandırıyor.

Ayrıca İran İslam Cumhuriyeti Ordusuna ait zırhlı birlikler sınıra konuşlandırıldı.
Ayrıca İran İslam Cumhuriyeti Ordusuna ait zırhlı birlikler sınıra konuşlandırıldı." iddiaları yer aldı. 

İran Devrim Muhafızları Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki sınırda asker mi konuşlandırıyor?

 

 

İran Devrim Muhafızları Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki sınırda asker mi konuşlandırıyor? ile ilgili etiketler İran Ermenistan Azerbaycan asker iran devrim muafızları sınır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.