Böyle intikam olur mu? Eski sevgilisine gönderdiği düğün hediyesinden bomba çıktı, 2 kişi hayatını kaybetti

Hindistan'da bir düğün töreni gönderilen hediye nedeniyle kana bulandı. Geline düğün hediyesi olarak gönderilen ev sinema sisteminin içine yerleştirilen bombanın patlaması sonucunda damat ve kardeşi hayatını kaybetti. Düğünü kana bulayan hediyenin gelinin eski sevgilisi tarafından gönderildiği ortaya çıktı.

Hindistan’ın Chhattisgarh eyaletinin Kabirdham ilçesindeki bir düğün töreninde korkunç anlar yaşandı. Düğünde hediye edilen ev sinema sistemine yerleştirilen bombanın patlaması sonucunda damat ve onun erkek kardeşi hayatını kaybederken davetlilerden 4 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında 18 aylık bir bebeğinde bulunduğu ifade edildi.

İNTİKAMI ACI OLDU

Polis yapılan incelemeler sonucunda patlamanın prize takar takmaz infilak eden patlayıcılarla donatılan ev sinema sisteminden kaynaklandığı belirtildi. Şiddetli patlamanın etkisiyle odanın duvarları ve çatısının çöktüğü açıklandı.

Bomba yerleştirilen düğün hediyesinin gelinin 33 yaşındaki Sarju Markam isimli eski sevgilisi tarafından gönderildiği ifade edildi. Markam isimli sevgilinin geline ikinci eşi olmayı teklif ettiği ve reddedilmesi üzerine intikam almak için harekete geçtiği ifade edildi. Şüpheli eski sevgili Markam, soruşturma kapsamında Madya Pradeş eyaletinde gözaltına alındı.

Böyle intikam olur mu? Eski sevgilisine gönderdiği düğün hediyesinden bomba çıktı, 2 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Hindistan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.