İntihar ettiği söyleniyordu... Zerrin Özer'e ne oldu? Sağlık durumu nasıl?

64 yaşındaki şarkıcı Zerrin Özer'in dün evinde intihar ederek hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde 'oğlum' dediği Hurma isimli köpeğinin vefatıyla yıkılan ünlü şarkıcının psikolojik atak geçirdiği ve Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı ortaya çıktı.

Sevilen şarkıcı Zerrin Özer ile ilgili ortaya atılan iddialar korkuttu. Ünlü ismin Sarıyer Zekeriyaköy Mahallesi’ndeki evinde günlük olarak kullandığı antidepresan ilacından 15 adet içerek intihar teşebbüsünde bulunduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Özer'in sağlık durumu sevenleri ve herkes tarafından merak edilirken gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Peki Zerrin Özer'in sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

zerr

'OĞLUM' DEDİĞİ HURMA İSİMLİ KÖPEĞİNİN ÖLÜMÜYLE YIKILDI

Zerrin Özer, köpeğinin ölümüyle yıkıldı. Özer geçtiğimiz günlerde Hurma isimli köpeğiyle bir fotoğraf karesini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşarak acı haberi duyurdu. Instagram'dan paylaşım yapan Özer, ''ÇOK SEVDİĞİM OĞLUM HERŞEYİM “HURMA” mı kaybettim! ALLAHIM NASIL ACIDIR BU! Lütfen bu resmi görürseniz, bir dua edermisiniz? Teşekkür ederim...ZR'' ifadelerini kullandı.


KÖPEĞİNİN ACISINA DAYANAMADI

Köpeğinin hayatını kaybetmesiyle büyük bir acı yaşayan Özer'in bu olay sonrası intihar girişiminde bulunduğu konuşuluyordu. Özer'in dün akşam saatlerinde köpeğinin ölümü sonrası psikolojik atak geçirdiği için hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

zerrin özer

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Zerrin Özer'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sanatçının menajeri Haluk Şentürk'ün de Zerrin Özer'e ulaşamayıp hastaneye gittiği belirtildi.

zerrin özert

 

 

İntihar ettiği söyleniyordu... Zerrin Özer'e ne oldu? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Zerrin Özer İntihar Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.