Instagram’da stalk yapmak artık mümkün olmayacak! Instagram’a öyle bir özellik geldi ki! Hesap sahibi postları…

Instagram’da hikâyeleri sadece istenilen kişilere göstermek mümkün oluyordu. Ancak yeni gelen özellik sayesinde artık postlar da gizlenecek. Bu özellik, stalk yapanların işini zorlaştıracak. İşte detaylar…

Instagram en fazla kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor. Instagram kullanıcıları; hikâye, post, reel paylaşımı yapabiliyor. Aynı zamanda uygulama üzerinden mesajlaşmak ve ses kaydı göndermek mümkün oluyor.

Instagram üzerinden kazanç elde eden, satış yapan da pek çok kişi bulunuyor. Instagram’da popüler olmak ve bu şekilde kazanç elde etmek pek çok kişinin hayalini süslüyor. Ancak bazı kişiler sadece kendi çevresi ile gönderilerini paylaşmak için gizli hesap kullanıyor. Takipçileri arasında mecburen katlandığı ya da sevmediği kişiler bulunanlar, hikâyelerini onlardan gizliyor. Yeni gelen özellik, gizleme işleminin postlar için de yapılmasını mümkün kılıyor.

YALNIZCA YAKIN ARKADAŞLAR GÖRECEK

Instagram’da stalk yapmak artık mümkün olmayacak! Instagram’a öyle bir özellik geldi ki! Hesap sahibi postları…

Teknoloji alanında verdiği haberler ile tanınan Alessandro Paluzzi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Instagram’ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığını duyurdu. Paluzzi, bu özelliği sadece yakın arkadaşlar tarafından bakılabilecek gönderiler olarak tanımladı.

Yani bir post hazırlandığında kullanıcılar, bu postu görüntüleyebilecek kişileri sınırlayacak. Instagram yeni özellikleri duyurarak daha kullanıcı dostu bir platform yaratmayı hedefliyor. İlk başlarda sadece resim paylaşımı yapılan bir uygulama olarak çıkan Instagram, bugün geldiği noktada farklı özellikleri barındırıyor. Instagram ilk olarak yeni özellikleri sınırlı bir kitle için açıyor. Özelliğin beğenilmesi halinde genele yayılması söz konusu oluyor.

HİKÂYELERE YORUM YAPILABİLECEK

Alessandro Paluzzi, Nisan ayında Instagram’ın yeni bir özelliğini daha duyurmuştu. Paluzzi bu özelliği, hikâyelere yorum ekleme olarak belirtmişti. Ancak bu özellik henüz uygulamaya konulmadı.

Paluzzi tarafından duyurulan bir diğer özellik ise hikâyelere başlık ekleme olarak belirtilmişti. Öte yandan paylaşımlara anket eklenmesi gibi pek çok özellik de daha önce duyuruldu.

Instagram’ın bu özelliklerden hangilerini hayata geçireceği merak ediliyor. Bu nedenle platformun güncellemeleri, pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Özellikler için kısa zamanda test aşamasına geçilmesi bekleniyor.

Instagram’da stalk yapmak artık mümkün olmayacak! Instagram’a öyle bir özellik geldi ki! Hesap sahibi postları… ile ilgili etiketler Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.