İmamoğlu'ndan Bursa'da dikkat çeken sözler: Önümüzdeki Mayıs ayında her şey çok güzel olacak!

Seçim öncesi il il gezintilere çıkan Ekrem İmamoğlu son adresi Bursa'da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Günün sonunda, mayıs ayında unutmayın ve kalbinizden hiç çıkarmayın ki her şey çok güzel olacak." diyen İmamoğlu'nun bu çıkışı adaylık sinyali olarak yorumlandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesi il il gezilere başladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Bursa'da bir takım temaslarda bulunarak esnafla ve halkla bir araya geldi. 

Açıklama yapan İmamoğlu'nun "Günün sonunda, mayıs ayında unutmayın ve kalbinizden hiç çıkarmayın ki her şey çok güzel olacak." sözleri dikkat çekti. 

 

"GÜNÜN SONUNDA, MAYIS AYINDA..."

Haysiyet mücadelesini hep birlikte büyütmek istediğini kaydeden İmamoğlu, "Eğer hep birlikte cumhuriyetimizin 100'üncü yılını güçlü demokrasiyle taçlandırırsak ve bunu hak, hukuk, adalet anlayışını en üstün seviyeye taşıyabilirsek ki bundan hiçbir kuşku duymuyorum. Milletimizin kararlığını her noktada görüyorum. Çocuklarımızda, gençlerimizde görüyorum. İşte bunu yapabilirsek inanın ki önümüzdeki yüzyıl, gerçek anlamda dünyada Türkiye'nin yüzyılı olur. Bunu hep birlikte başaracağız. Bu güzel buluşmada bizlerle beraber olan saygıdeğer dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Haysiyet mücadelemizi hep birlikte büyütelim istiyorum. Yaşasın demokrasi, yaşasın cumhuriyet. Günün sonunda, mayıs ayında unutmayın ve kalbinizden hiç çıkarmayın ki her şey çok güzel olacak" dedi.

ADAYLIK SİNYALİ Mİ?

İmamoğlu'nun 'Günün sonunda, mayıs ayında unutmayın ve kalbinizden hiç çıkarmayın ki her şey çok güzel olacak' sözleri Cumhurbaşkanlığı adaylığı sinyali olarak yorumlandı. 

KASTAMONU'DA DİKKAT ÇEKEN SEÇİM ŞARKISI 

Ekrem İmamoğlu'nun Kastamonu'da sahneye çıktığında çalan şarkının sözleri de dikkat çekmişti.

Şarkıda geçen "Size huzur sözü verdik canım Türkiyem. Birlikte tarih yazdık yine yazarız. İnançlıyız mutlak o gün gelecek." sözleri "İmamoğlu, cumhurbaşkanı adayı mı olacak?" sorusunu akıllara getirmişti. 

 

İmamoğlu'ndan Bursa'da dikkat çeken sözler: Önümüzdeki Mayıs ayında her şey çok güzel olacak! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.