İmamoğlu-Yavaş formülü krizi çözer mi?

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını belirleme toplantısında yaşanan gelişmeler, CHP ile İYİ Parti arasındaki adaylık gerilimi ve Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş için cumhurbaşkanı yardımcısı formülünü masaya yatırdı.

''6'LI MASADA KRİZ YÜZDE 90 AŞILDI''

Metehan Demir, ‘’Akşener'in Yavaş ve İmamoğlu'na cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklifi ile işin rengi değişti. Şu anki tabloda Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıklayacak. Kriz yüzde 90 aşıldı. Akşener topu bir anda CHP'nin sahasına attı. İmamoğlu ve Yavaş için icracı cumhurbaşkanı yardımcılığı formülü depremle alakalı. Bu işe birisinin artık karşı çıkacağını sanmıyorum.'' sözlerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

İmamoğlu-Yavaş formülü krizi çözer mi? ile ilgili etiketler Metehan Demir Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener 6'lı Masa İYİ Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.