İmam Hatipliler hakkındaki sözlerinin ardından cezaevine giren Gülşen'in ilk isteği ortaya çıktı!

İmam Hatipliler ile ilgili söylediği sözler nedeniyle geçtiğimiz gün gözaltına alınan ünlü şarkıcı Gülşen Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilmişti. Gülşen'in cezaevine girdikten sonra ilk isteği de ortaya çıktı...

İmam hatiplilerle ilgili sözleri nedeniyle 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan gözaltına alınmasının ardından tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilen şarkıcı Gülşen'in ilk isteği ortaya çıktı.

TEK KİŞİLİK KOĞUŞTA KALDI, KAPALI OLAN KANTİN AÇTIRILDI 

Normal şartlarda cezaevine gelenlerin ilk günlerini geçirdikleri karantina koğuşuna koyulması gereken şarkıcı, kendi isteğiyle, tek kişilik koğuşta kaldı. Gülşen’in cezaevine getirildiği saat mesai dışında olduğu için, kantin kapalıydı. Gülşen için kantin açtırıldı.

İmam Hatipliler hakkındaki sözlerinin ardından cezaevine giren Gülşen'in ilk isteği ortaya çıktı!

İLK İSTEĞİ CEZAEVİ KÜTÜPHANESİNİ KULLANMAK OLDU

Gülşen’i cezaevinde geçirdiği ilk gecenin ardından sabah müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu ve avukatı Gökçe Kılıç Gülsaran ziyaret etti.

Avukatı aracılığıyla cezaevi yönetimine ilk dilekçesini de yazan şarkıcı, cezaevi kütüphanesini kullanmak ve kitap almak istediğini belirtti.

 

İmam Hatipliler hakkındaki sözlerinin ardından cezaevine giren Gülşen'in ilk isteği ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Gülşen cezaevi Bakırköy
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.