İmam, cuma hutbesinde Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'u hedef aldı: ''500 bin lirayla mı kurtaracaksın bu ülkeyi?''

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile afet bölgelerinde yardım çalışmaları yürüten Haluk Levent ve Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur'un 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına yaptıkları 500'er bin liralık bağış, cami imamının hedefi oldu. Haluk Levent ile Oğuzhan Uğur'un bağışladığı parayı az bulanan imam, Cuma hutbesinde "Ben de bağışlarım, çat diye bağışlarım, 500 bin lirayla mı kurtaracaksın ülkeyi?" dedi. İmamın bu sözlerine Oğuzhan Uğur cevap verdi

Cuma hutbesi esnasında kaydedilen görüntüde bir cami hocası, Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent'i hedef gösterdi. Görüntülerde, Uğur ve Levent'in depremzedelere yaptıkları 500'er bin liralık yardımı yetersiz bulan Cami hocası "500 bin liralık adamsınız" ifadelerini kullandı.

HALUK LEVENT VE OĞUZHAN UĞUR DEPREMZEDELER İÇİN 500 BİN TL BAĞIŞLADI


Deprem bölgesinde günlerdir yardım çalışmalarına destek olan AHBAP Derneği Başkanı sanatçı Haluk Levent ve Babala TV'nin sahibi müzisyen Oğuzhan Uğur, 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınında depremzedeler için 500'er bin lira bağışta bulunmuşlardı.

İMAM, İKİ İSMİ HEDEF ALDI


Cuma hutbesinde kayda alınan bir videoda, cami imamının, Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'u hedef alarak, "Oğuzhan Uğur da Haluk Levent de 500 milyar bağışladı. 500 milyarlık adamsınız. Bugün ben de 500 milyarı bağışlarım, çat diye bağışlarım. 500 milyar derken bin lira yani. Haluk Levent ülkeyi kurtaracaktı ya. Hadi kurtarsana. 500 bin lirayla mı kurtaracaksın bu ülkeyi? Birlik olmak zamanı" dediği duyuluyor.

OĞUZHAN UĞUR'DAN İMAMIN SÖZLERİNE JET YANIT


İmamın sözlerine yanıt veren Oğuzhan Uğur, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise, ''Hocam neden 500bin₺ bağışladım biliyor musun? Çünkü en çok izlenen programım Mevzular’ın da gelirleri bağışlanıyordu depremden evvel. Kanalın bir yıllık gelirini de Şehit ve Gazi ailelerine bağışlamıştım öncesinde. Bu yüzden 500bin₺. Olsaydı da fazlasını verseydim. Kusura bakma'' dedi.

İmam, cuma hutbesinde Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'u hedef aldı: ''500 bin lirayla mı kurtaracaksın bu ülkeyi?'' - Resim : 2

 

İmam, cuma hutbesinde Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'u hedef aldı: ''500 bin lirayla mı kurtaracaksın bu ülkeyi?'' ile ilgili etiketler Oğuzhan Uğur AHBAP Haluk Levent deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.