İlyas Çakırbeyli ölüyor... Ozan Akbaba EDHO'dan sonra hangi diziyle anlaştı?

EDHO 200. bölümü ile bu akşam ATV ekranlarına geliyor. Yaz dönemi boyunca merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanında İlyas Çakırbeyli'nin vurulması dizinin izleyenlerini şoke etti. Peki İlyas Çakırbeyli ölüyor mu? Karakteri canlandıran oyuncu Ozan Akbaba EDHO'dan sonra hangi diziyle anlaştı?

9 Haziran 1982 doğumlu olan oyuncu Ozan Akbaba 2005 yılından bu yana dizi ve filmlerde rol alıyor. 2017 yılında Buket Arıkan ile evlenen ve uzun bir süredir Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli rolünü canlandıran oyuncu Ozan Akbaba EDHO'dan sonra hangi dizide rol alacak?

İLYAS ÇAKIRBEYLİ ÖLÜYOR MU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu bu akşam ATV'de başlıyor. EDHO 200. bölümde arabada vurulması sonrası İlyas Çakırbeyli'nin diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Peki İlyas Çakırbeyli EDHO'dan ayrılıyor mu?

Bu sorunun cevabı bu akşam ekrana gelecek olan EDHO 200. bölümde netleşecek.

Ozan Akbaba EDHO'dan sonra hangi diziyle anlaştı?

Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayınlanacak olan "Kovala" isimli dizide rol alacak olan Ozan Akbaba'nın EDHO'dan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın İlyas Çakırbeyli'si Ozan Akbaba, diziden  ayrılıyor mu? | Ozan Akbaba kimdir?

Ozan Akbaba kimdir?

Ozan Akbaba kaç yaşında? Oyuncu, 1982 doğumludur. 2017 yılında Buket Arıkan ile evlenmiştir. 16 yıldır birbirinden önemli dizi, film ve tiyatro oyunlarına yer alan Ozan Akbaba film müzikleri de yapmaktadır.

OZAN AKBABA DİZİLERİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 2015 - (İlyas Çakırbeyli)
Güldür Güldür (Şenol)
Poyraz Karayel - 2015 (Taner)
Arka Sokaklar - 2014 (Doktor Veysel)
Kuzey Güney - 2012-2013 (Sümer Tezkan)
Cennetin Sırları - 2011 (Zafer)
Kavak Yelleri - 2007
Kırık Kanatlar - 2005

İlyas Çakırbeyli ölüyor... Ozan Akbaba EDHO'dan sonra hangi diziyle anlaştı? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ozan akbaba EDHO ilyas çakırbeyli ölüyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.