İhanet iddialarının ardından Neslihan Atagül'den ilk paylaşım! Kadir Doğulu ile boşanacakları konuşuluyordu...

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, 2016 yılında evlendiği Kadir Doğulu'nun bir eğlence mekanında başka kadınlarla samimi bir şekilde görüntülenmesinin ardından günler sonra sessizliğini bozdu. İddiaların ardından Atagül, sosyal medya hesabından eşi ile çıktıkları Azerbaycan tatilinden samimi kareler paylaşarak magazin gündemine damga vurdu.

3 yıllık ilişkinin ardından 2016 yılında nikah masasına oturan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun evliliği, geçtiğimiz günlerde Doğulu'nun eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş görüntülenmesinin ardından sıkıntıya girdiği iddia edilmişti.

İhanet iddialarının ardından Neslihan Atagül'den ilk paylaşım! Kadir Doğulu ile boşanacakları konuşuluyordu...

BOŞANACAKLARI KONUŞULUYORDU, TATİLE GİTTİLER

İhanet söylemlerine aldırış etmeyen Neslihan Atagül'ün boşanmak için adım atacağı düşünülürken, ikili el ele Azerbaycan'a uçtu.

İhanet iddialarının ardından Neslihan Atagül'den ilk paylaşım! Kadir Doğulu ile boşanacakları konuşuluyordu... - Resim : 2

GÜNLER SONRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

O günden bu yana sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşım yapmayan Neslihan Atagül birlikte gittikleri Azerbaycan'dan paylaşım yaptı. Ayna karşısında verdiği pozunu siyah beyaz filtre ile paylaşan Atagül, Haydar Aliyev Kültür Merkezini'de paylaşımının devamına ekledi.

İhanet iddialarının ardından Neslihan Atagül'den ilk paylaşım! Kadir Doğulu ile boşanacakları konuşuluyordu... - Resim : 3

Sosyal medyada paylaşılan bazı karelerde, ikilinin çıktıkları seyahatte de oldukça mutlu oldukları dikkat çekti.

İhanet iddialarının ardından Neslihan Atagül'den ilk paylaşım! Kadir Doğulu ile boşanacakları konuşuluyordu... ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Neslihan Atagül
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.