İETT yetkililerinden hakaret! Elden para vermeyi reddeden yolcuları Busforus'a almadılar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, Sultanahmet'te turistik gezi hizmeti veren Busforus'un yetkilileri, araca binmek isteyen vatandaşlara hakaret etti. Elden parayı vermeyi reddederek İstanbulkart basma talepleri geri çevrilen vatandaşları araca almayan İETT yetkilileri, "Konuşma gevşek gevşek." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde turistik seyahat hizmeti veren Busforus tarihi yarımadada yolcuları gezdiriyor. Bugün Sultanahmet'ten gezi için otobüse binmek isteyen vatandaşlar, elden para vermeyip akbil basmak isteyince araca alınmadıkları gibi bir de üzerine hakaret işittiler.

Yeni Şafak'ın haberine göre; yetkililerin elden para istediği ve akbil basma taleplerini ise reddettiği olay anlarını kaydeden vatandaş, "Yetkili nerede? Otobüse binemiyoruz. Bu toplu taşıma aracı değil mi?" diyerek tepki gösterdi. İETT yetkilisi ise, "O zaman parasını basar binersiniz. 175 TL ama sizi almıyoruz. Niyetinizi biliyoruz. Normal niyetle gelmiyorsunuz." yanıtını verdi.

Kadın İETT yetkilisi ile muhatap oldukları sırada arkadan gelen bir başka çalışan ise, "Konuşma gevşek gevşek" diyerek vatandaşlara hakaret etti. Çalışanın hakaretine maruz vatandaşlar, "Seyahat özgürlüğünü kıyaslayamazsınız. Biz darp edildik, biz dert etmiyoruz da siz mi dert ediyorsunuz" diyerek tepki gösterince bir başka yetkili, "Bu tarz davranışlarından dolayı personelimiz sizi aracına almak istemiyor." dedi. Otobüs, vatandaşları araca almadan kapılarını kapattı.

İETT yetkililerinden hakaret! Elden para vermeyi reddeden yolcuları Busforus'a almadılar ile ilgili etiketler İETT hakaret Sultanahmet İBB Busforus

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.