Icardi ve Wanda Nara Neden Ayrıldı? Wanda Nara Ayrılığı instagram'dan Duyurdu

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi eşi Wanda Nara ile ayrıldı. Ayrılık haberini Wanda Nara instagram hesabından duyurdu. Peki Wanda Nara ve Mouro icardi neden ayrıldı? İşte detaylar...

Mouro Icardi ve Wanda Nara ikinci kez ayrıldı. Galatasaray'ın PSG'den transfer ettiği dünyaca ünlü golcü Mouro Icardi'nin eşi Wanda Nara instagram hesabından ayrıldıklarını duyurdu. Peki Wanda Nara ve Mouro Icardi neden ayrıldı?

ICARDİ VE WANDA NARA NEDEN AYRILDI?

2021 yazında Mouro Icardi'nin Wanda Nara'yı aldatmış, Nara ayrıldıklarını açıklamıştı. Bir süre sonra Mouro Icardi, sosyal medyada eşinden özür dileyerek bir araya gelmişti.

WANDA İHANET Mİ ETTİ?

Olayın ardından Wanda Nara'nın Arjantin basınında yer alan habere göre Mouro Icardi'yi korumasıyla aldattığı yer almıştı.

 

Icardi ve Wanda Nara Neden Ayrıldı? Wanda Nara Ayrılığı instagram'dan Duyurdu ile ilgili etiketler icardi Wanda Nara neden
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.