İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza ayrıldı!

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, uzun süredir aşk yaşadığı Edvina Sponza ile yollarını ayırdıklarını söyledi. Kutluay, "Vallahi ayrıldık. Bir daha barışacağımızı sanmıyorum" dedi

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; İbrahim Kutluay önceki akşam Bebek'te objektiflere yansıdı. Bir mekanda tek başına kahve içen Kutluay, çıkışta basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Uzun bir süredir sosyetik güzel Edvina Sponza ile aşk yaşayan İbrahim Kutluay, muhabirlere Sponza ile ayrıldıklarını açıkladı.

"BİR DAHA BARIŞACAĞIMIZI SANMIYORUM"

Kutluay, "Edvina ile ayrıldık" derken, bir muhabirin, "Ciddi misiniz?" sorusuna, "Vallahi ayrıldık" diyerek cevap verdi.

Edvina Sponza ile birçok kez ayrılıp barışan İbrahim Kutluay, "İlk ayrılmamız değil. Birçok kez ayrılıp barıştık ama artık bir daha barışacağımızı sanmıyorum" diyerek ilişkilerine son verdiklerini söyledi.

 

 

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza ayrıldı! ile ilgili etiketler İbrahim Kutluay edvina sponza ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.