İBB'nin tepki çeken tuhaf dans etkinliğine ödediği miktar ortaya çıktı: 215 bin TL'ye mal olmuş!

İBB'nin düzenlediği ve sosyal medyada ilginç figürleri dolayısıyla tepki çeken doğaçlama dans festivalinin bedeli belli oldu. İBB'nin bu organizasyona ödediği rakamın 215 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Haziran ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Uluslararası Doğaçlama Dans Festivali adı altında bir organizasyon düzenledi.

İBB’nin ev sahipliğindeki festivalde dünyanın çeşitli ülkelerinden 180’in üzerinde dansçı, koreografi kurgulamadan, kompozisyon çalışmadan doğaçlama performans sergileyerek İstanbul'un farklı alanlarında gösteriler yaptı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞMIŞTI

Festivale 10 Haziran’da Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda start verildi.

Salondaki festival açılışında Alman bir dasçının gösterisi ise sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 

İBB meclisinin bile gündemine gelen bu garip gösteriye tepki yağmıştı.

İBB'nin tepki çeken tuhaf dans etkinliğine ödediği miktar ortaya çıktı: 215 bin TL'ye mal olmuş!

 

İBB'YE 215 BİN LİRAYA MAL OLDU

Sosyal medyada tepkilerin artması üzerine festivalin PR çalışmaları durdurulurken, organizasyon için harcanan paranın miktarı da belli oldu.

Ortaya çıkan belgelere göre İBB yönetimi festival organizasyonu için anlaştığı şirkete 215 bin lira ödedi.

İBB'nin tepki çeken tuhaf dans etkinliğine ödediği miktar ortaya çıktı: 215 bin TL'ye mal olmuş! ile ilgili etiketler İBB Sosyal Medya dans festivali etkinlik ücret fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.