İBB’nin ‘araç alınmamış’ yalanı patladı! ‘Buna niye ihtiyaç duyarsınız?’

AK Parti İBB Grup Başkanvekili Göksu, CHP’li İmamoğlu idaresinin, ‘2009’dan bu tarafa İETT çok ihmal edilmiş, araç alınmamış’, yalanını “İETT'nin resmi belgeleri 2009-2017, 2 bin 556, yılda 284 araç…” sözleriyle çürüttü.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CHP’li İBB yönetiminin İETT başarısızlığını verilerle gözler önüne serdi.

Ekrem İmamoğlu idaresinin, ‘2009’dan bu tarafa İETT çok ihmal edilmiş, araçlar ihmal edilmiş. Araç alınmamış’ yalanını ortaya çıkaran Göksu, İBB’nin verilerini açıkladı. 

Göksu’nun İETT'den derlediği verilere göre AK Parti idaresindeki 2009-2017 yılları arasında 2 bin 556, yılda ortalama 284 araç İETT’ye tahsis edildi.

Göksu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yılda 284 araç burada. Buna niye ihtiyaç duyarsınız? Peki 4 yıla giren İBB toplam ne kadar araç almış 160, kaç yapıyor yılda; 40”

İBB’nin ‘araç alınmamış’ yalanı patladı! ‘Buna niye ihtiyaç duyarsınız?’ ile ilgili etiketler Esenler Tevfik Göksu İBB

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.