Hüsnü Şenlendirici kimdir? Kaç yaşında? Hüsnü Şenlendirici ne kanseri?

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici kansere yakalandığını duyurmuştu. Hayranlarını üzen haberin ardından Şenlendirici'nin ne kanseri olduğu ve yaşamı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Hüsnü Şenlendirici kimdir? Kaç yaşında? Hüsnü Şenlendirici ne kanseri? Ayrıntılar haberimizde...

46 yaşındaki ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici kansere yakalandı. Şenlendirici'nin açıklamalarının ardından ünlü klarnetçinin kariyeri ve hastalığına yönelik araştırmalar hız kazandı. Peki, Hüsnü Şenlendirici kimdir? Kaç yaşında? Hüsnü Şenlendirici ne kanseri? Detaylar haberimizde...

Hüsnü Şenlendirici kimdir? Kaç yaşında? Hüsnü Şenlendirici ne kanseri?

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ NE KANSERİ?

Kanal D ekranlarında 'Şarkılar Bizi Söyler' programı ile boy gösteren ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'nin kansere yakalandığı öğrenildi. İki çocuk babası Şenlendirici'nin, bağırsak kanserine yakalandığı ortaya çıktı.

Şenlendirici, üzücü haberin ardından hayranlarıyla bir mesaj paylaştı. Şenlendirici yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

“Sevgili, dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim….

Geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasında doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim...

Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerim ile buluşacağım.

Sevgiyle kalın…”

 HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ KİMDİR?

12 Temmuz 1976'de İzmir'de doğan Hüsnü Şenlendirici Roman asıllı Türk klarnet virtüözüdür.Hüsnü Şenlendirici, Roman kökenli müzik geleneğine sahip bir ailenin çocuğudur.

Dedeleri Hüsnü Şenlendirici (klarnet, trompet) ve Fahrettin Köfeci (klarnet) ve babası Ergün Şenlendirici (trompet) gibi o da 5 yaşında klarnet çalmaya başlamıştır.

12 yaşına kadar Ege ve Anadolu'nun çeşitli kültürleriyle müzikal yolculuğa çıkmıştır. 1988'de İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği DevletKonservatuvarı Çalgı Eğitim Bölümüne girmiş ve 4 yıl sonra okuldan ayrılmıştır.

 

 

 

Hüsnü Şenlendirici kimdir? Kaç yaşında? Hüsnü Şenlendirici ne kanseri? ile ilgili etiketler Hüsnü Şenlendirici kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.