Hull City yeni hocası kim olacak?

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’de Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından yeni menajer adayları gündeme geldi. Peki, Hull City’nin yeni hocası kim olacak? İşte detaylar…

Acun Ilıcalı’nın da sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’de Şota Arveladze ile yollar resmen ayrıldı.

Shota'nın yerine antrenör Andy Dawson'ın, yeni bir teknik direktör bulunan kadar geçici olarak görev alacağı duyurulurken yeni hoca adaylarının isimleri oldukça şaşırttı. Acun Ilıcalı, "Milli arada Şota ile takımın durumu ve geleceği hakkında bir dizi toplantı yaptık. Bu toplantılar devam ettikçe görüşlerimizin uyuşmadığını anladık. Bu yüzden yolları ayırma kararı aldık. Odak noktamız şimdi Andy ve ekibini desteklemek, bu kulübü ileri götürmek için mümkün olan en iyi teknik direktörü bulmak." ifadelerine yer verdi.

Hull City Yeni Hoca Adayları

SEAN DYCHE

2012-13 sezonunda başına geldiği Burnley'i yaklaşık 10 yıl boyunca çalıştıran 51 yaşındaki İngiliz teknik adam Sean Dyche şu an hala boşta.

Hull City yeni hocası kim olacak?

FATİH TERİM

Türk futbol tarihinin en başarılı teknik adamları arasında yer alan Fatih Terim, daha önce Milan Fiorentina ve Galatasaray gibi kulüpleri çalıştırdı. Terim şu anda herhangi bir takım çalıştırmıyor.

ROB EDWARDS

39 yaşındaki Gallerli teknik adam Rob Edwards, daha önce kariyerinde Forest Green ve Watford'u çalıştırdı. Şu anda herhangi bir görevi bulunmuyor.

ŞENOL GÜNEŞ

Türk futbolunun en başarılı teknik adamlarından biri olan Şenol Güneş, Trabzonspor ve Beşiktaş'ta başarılı sezonlar geçirdi ve A milli takımında hocalığı bıraktıktan sonra dinlenmeye geçti.

Hull City yeni hocası kim olacak? - Resim : 2

SERGEN YALÇIN

Son olarak Beşiktaş’ta teknik direktörlük yapan ve şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın’da boştaki isimlerden.

Hull City yeni hocası kim olacak? ile ilgili etiketler Fatih Terim Sergen Yalçın şenoş güneş Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.