House of the Dragon tutkunları dikkat! Çekimler başladı, ikinci sezon o tarihte geliyor!

Game of Thrones tutkunlarının tepkilerine sebep olan final bölümünün ardından ipleri ele alan George R. R. Martin, “House of the Dragon” ile izleyicilerin gönüllerini aldı. Birinci sezonu ile nefes kesen dizi uzun soluklu bir aranın ardından tekrar gündeme geldi. Dizinin yeni sezonu için oyuncuların kamera karşısına geçtikleri müjdelendi. İşte ayrıntılar…

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde yakından takip edilen ve gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olarak gösterilen Game of Thrones, yönetmen koltuğundan kalkan George R. R. Martin’in ardından izleyicileri hayal kırıklığına uğratan bir final bölümü ile veda etti. GOT’un beklenmedik finali tepkilere sebep olurken izleyicilerin gönüllerini almak isteyen yapım şirketi, “House of the Dragon” isimli dizi için Martin’e tam yetki verdi. 

İlk sezonu ile izleyicilerin dikkatlerini çeken ve GOT izleyicilerinin gönüllerine girmeyi başaran House of the Dragon, sezon finali bölümü ile resmen olay yarattı. Hem konusu hem de oyuncularının başarılı performansları sayesinde dikkat çeken dizi, yeni sezonu ile tekrar gündeme geldi. Birinci sezonun tamamlanmasının arından uzun süreli bir ara veren dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Yapım şirketi, House of the Dragon tutkunları için sevindiren bir açıklama yayınlayarak yüzleri güldürdü.

YENİ SEZON İÇİN START VERİLDİ!

House of the Dragon tutkunları dikkat! Çekimler başladı, ikinci sezon o tarihte geliyor!

Son olarak 22 Ekim 2022 tarihinde HBO aracılığı ile yayınlanan ve ardından da sezon tatiline giren House of the Dragon, arama motorlarında sık sık sorgulanmaya başlandı. Ortalama 1 saat kadar süren 10 bölümden oluşan ilk sezonun ardından ikinci sezonun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

Son günlerde arama motorlarında sık sık sorgulanan diziye ilişkin yeni bir açıklamada bulunan yapım şirketi, ikinci sezon için sete çıkılmış olduğunu belirtti. Bunun üzerine ikinci sezonun ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu. HBO tarafından yapılan resmi açıklamaya göre çekimlerine başlanmış olan ikinci sezonun tanıtımı, 2024 yılının haziran ayından sonra yapılacak.

4 SEZON SÜRECEK!

House of the Dragon dizisine ilişkin açıklamalarda bulunan George R. R. Martin, tüm sezonların 10’ar bölümden oluşacağını ve toplamda 4 sezonun sonunda final yapmayı planladığını ifade etti.

House of the Dragon tutkunları dikkat! Çekimler başladı, ikinci sezon o tarihte geliyor! ile ilgili etiketler dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.