Herkül: Özgürlük Savaşçısı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

13 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Herkül: Özgürlük Savaşçısı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Herkül: Özgürlük Savaşçısı hangi kanalda? Herkül: Özgürlük Savaşçısı oyuncuları kimlerdir?

13 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Herkül: Özgürlük Savaşçısı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Herkül: Özgürlük Savaşçısı 2014 yılında vizyona girmiştir..

HERKÜL: ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Radical Studio’nun çok sevilen ve daha önce çizgi film ve televizyon dizisi olarak uyarlanan “Hercules: The Thracian Wars” grafik romanı temel aksiyonu filminin yönetmenliğini Brett Ratner üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Ian McShane, Dwayne Johnson, Rufus Sewell Joseph Fiennes, Rebecca Ferguson, Aksel Hennie ve John Hurt gibi birbirinden ünlü isimleri barındıran filmin senaryosunda ise Ryan Condal ve Evan Spiliotopoulos’un imzası olacak.
Yapımcılığını Paramount Pictures ve Metro-Goldwyn-Mayer Stüdyoları'nın beraber üstlendiği filmde doğa üstü güçlerin hakimiyetinden ziyade, daha mantıklı bir dünyada geçmesi planlanıyor.

HERKÜL: ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Robert Zemeckis

Oyuncular: Dwayne Johnson, Rufus Sewell, Aksel Hennie

Tür: Aksiyon, Fantastik, Epik

Yapım Yılı: 25 Temmuz 2014 / 1s 38dk

Herkül: Özgürlük Savaşçısı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Show TV Herkül: Özgürlük Savaşcısı herkül konusu nedir oyuncuları kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.