Herkesi katleden korkusuz ve saldırgan Şahran'dan Koçovalılara darbe

Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Çukur dizisinin finaline adım adım gidilirken oluk çocuk demeden herkesi katleden korkusuz ve saldırgan bir tip olan Şahran, Koçovalıların sonunu getiriyor.

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un final tarihi sonunda belli oldu. Geride kalan 128. bölümde birbirinden aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı Çukur dizisi sevenlerine veda etmek adına gün saymakta.

Son bölümleri yaklaşırken oyuncu kadrosunda yaprak dökümü yaşanan Çukur dizisinin final tarihi belli oldu. Dizinin finaline sadece 3 bölüm kalırken final bölümünde izleyenleri büyük bir sürprizin beklediği iddia edildi.

Herkesi katleden korkusuz ve saldırgan Şahran'dan Koçovalılara darbe

Ay Yapım’ın sezona damgasını vuran dizilerinden biri olan Çukur’da artık final zamanı geldi. Yayınlandığı her bölümüyle olay olan ve hikayesiyle de büyüleyen Çukur dizisinde final yaklaşırken oyuncu kadrosunda yaşanan yaprak dökümü de gözlerden kaçmıyor.

ÇUKUR DİZİSİNE ŞAHRAN DARBESİ!

Son 3 bölüme girilirken sürpriz bir şekilde Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Sarp Akkaya’nın Cumali Amca’nın son kozu olan Şahran karakterine hayat vereceği ifade edildi.

7 Haziran Pazartesi akşamında son bölümü ile Show TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak olan Çukur dizisinde kadroya yeni dahil olan Sarp Akkaya’nın Koçovalı kardeşler ile büyük bir savaşın eşiğinde olan Cumali Amca’nın sağ kolu olacağı belirtildi. İzleyenler ise şimdiden Şahran karakterinin Çukur dizisinin finaline nasıl bir etki bırakacağını merak ediyor.

Herkesi katleden korkusuz ve saldırgan Şahran'dan Koçovalılara darbe - Resim : 2

Çukur dizisinde Şahran karakteri Cumali Koçovalı’nın aslında en güvendiği adamlardan bir tanesidir. Şahran tam olarak Amca Cumaali Koçovalı’nın Afhanistanda ki illegal işlerini devrettiği ve çok güvendiği adamıdır. Çukur’daki savaşta ölmemek ve hayatta kalmak adına Şahran’ın desteğine ihtiyacı olan Cumali Amca aslında kendiyle birlikte herkesin hayatına tehlikeye atmıştır.

Cumali Amca tarafından güçlendirilen korkusuz ve saldırgan bir tip olan Şahran, çoluk çocuk demeden herkesi katleden bir canavardır. O artık Çukur’u ele geçirmek isteyen Cumali Amca’nın varisidir.

Herkesi katleden korkusuz ve saldırgan Şahran'dan Koçovalılara darbe ile ilgili etiketler Çukur Sarp Akkaya Şahran Koçovalılar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.