Hercai Miran Aslanbey öldü mü? Akın Akınözü Hercai dizisinden ayrıldı mı?

Hercai Miran Aslanbey öldü mü? Hercai dizisinin 45. bölümünde uçurumdan aşağıya düşen Miran'ın ölüp ölmediği merak konusu oldu. Peki, Akın Akınözü Hercai dizisinden ayrılacak mı? İşte detaylar…

Hercai Miran Aslanbey öldü mü? Hercai dizisinin 45. yeni bölümünde şok bir sahne yaşandı. Miran ve Aslan gece vakti uçurumun kenarında buluşunca bir anda kavga çıktı. Aslan, kavga esnasında uçurumdan düşmekte olan Miran'ı yakalamaya çalışsa da bunda başarılı olamadı ve Miran, denize düştü. Peki, Miran Aslanbey öldü mü?

ATV'nin rekortmen dizisi Hercai, herkesi korkutan bir sahne ile son buldu. Azize'nin "Miran'ı vur" emrinden sonra açılan ateşle Miran uçuruma düşünce olanlar oldu. İzleyicinin sonra bulan Hercai'nin yeni bölümü sonrasında aklındaki tek soru; vurulan kim? oldu. Peki, Akın Akınözü Hercai dizisinden ayrıldı mı?

MİRAN ASLANBEY KİMDİR?

Aslanbey ailesinin soyunu devam ettirecek tek kişidir Miran Aslanbey. Babaannesi Azize Aslanbey tarafından intikam masallarıyla büyütülmüş, soğuk, mesafeli ama aynı zamanda güçlü ve zeki bir adamdır.

Hercai Miran Aslanbey öldü mü? Akın Akınözü Hercai dizisinden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Hercai Akın Akınözü Miran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.