Her gün yeni bir tuhaflık: "Zebaniyim ve 456 yaşındayım" diyerek sosyal medya fenomeni oldu

Efe isimli bir genç, sosyal medyada zebani olduğunu iddia ederek birçok takipçi kazandı. Gerçek yaşının 456 olduğunu da iddia eden genç ile sosyal medyada yaşanan tuhaflıklara bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Sosyal medyada gördüğümüz garip olaylara bir yenisi daha eklendi. 18 yaşındaki Efe isimli genç, satanist olduğunu, gerçek isminin zebani olduğunu ve 456 yaşında olduğunu söyleyerek birçok takipçi kazandı.

Bir YouTube kanalına konuk olan Efe, "İnsani ihtiyaçlarım için sosyal medya fenomenliği yapıyorum. İçerik üretiyorumi, canlı yayın yapıyorum, sponsorluk alıyorum" dedi ve bir de kehanette bulundu.

Kendisini zebani olarak nitelendiren tuhaf genç, "6 Haziran 2024'te Türkiye'nin yüzde 15'i satanist olacak" dedi.

Her gün yeni bir tuhaflık: "Zebaniyim ve 456 yaşındayım" diyerek sosyal medya fenomeni oldu ile ilgili etiketler satanist Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.